Artikuj

Kategoritë e artikujve

analiza
analiza
Postime 833
Shtatzënia dhe lindja
Shtatzënia dhe lindja
Postime 4925
Mjekësi restauruese
Mjekësi restauruese
Postime 480
gjinekologji
gjinekologji
Postime 1480
Dermatologji
Dermatologji
Postime 1819
Dietologjia
Dietologjia
Postime 8617
Kardiologji
Kardiologji
Postime 1122
koronavirus
koronavirus
Postime 501
cosmetology
cosmetology
Postime 3996
ENT
ENT
Postime 971
Terapia manuale
Terapia manuale
Postime 432
ilaç dhimbjeje
ilaç dhimbjeje
Postime 1003
Mjekësi psikologjike
Mjekësi psikologjike
Postime 1134
Neurologji
Neurologji
Postime 1535
Neurokirurgjia
Neurokirurgjia
Postime 814
Onkologji
Onkologji
Postime 1303
Osteopatia
Osteopatia
Postime 216
Okulistikë
Okulistikë
Postime 819
Pulmologjia
Pulmologjia
Postime 927
Stomatologji
Stomatologji
Postime 1366
terapi
terapi
Postime 3879
Traumatologji-ortopedi
Traumatologji-ortopedi
Postime 2502
Ultratinguj dhe FD
Ultratinguj dhe FD
Postime 669
Urologji
Urologji
Postime 2205
Endokrinologjia
Endokrinologjia
Postime 616
pajtohem
Njoftoni rreth
4 komente
i vjetër
i ri popullor
Rishikimet Intertext
Shikoni të gjitha komentet
Olga
Muaj më parë 2

Një faqe interesante. Unë shpesh e përdor atë përpara se të vizitoj një mjek pasi kam studiuar rezultatet e analizave ose simptomave të sëmundjes. Jam më i kënaqur me disponueshmërinë e informacionit mbi studimin e përfitimeve dhe metodave të përdorimit të bimëve ose manave.

Xenia
1 një muaj më parë

Faqe të tilla mbi stilet e jetesës së shëndetshme po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme.Pas Covid-it, kam menduar gjithnjë e më shumë për studimin e simptomave të sëmundjeve dhe forcimin e imunitetit.Dhe kam bërë përparim në këtë duke studiuar dietologji, psikologji dhe gjinekologji. I inkurajoj të gjithë të njohin veten më mirë.

Svyatoslav
19 ditë më parë

Faqe interesante. Është për të ardhur keq që nuk mund të krijosh një llogari personale