членовите

Категории на написи

Анализи
Анализи
833 мислења
Гинекологија
Гинекологија
1480 мислења
дерматологија
дерматологија
1819 мислења
Диететика
Диететика
8617 мислења
Кардиологија
Кардиологија
1122 мислења
Корона вирус
Корона вирус
501 мислења
Козметологија
Козметологија
3996 мислења
ENT
ENT
971 мислења
Рачна терапија
Рачна терапија
432 мислења
лек за болка
лек за болка
1003 мислења
Неврологија
Неврологија
1535 мислења
Неврохирургија
Неврохирургија
814 мислења
онкологија
онкологија
1303 мислења
Остеопатија
Остеопатија
216 мислења
Офталмологија
Офталмологија
819 мислења
Пулмологија
Пулмологија
927 мислења
Стоматологија
Стоматологија
1366 мислења
Терапија
Терапија
3877 мислења
Ултразвук и ФД
Ултразвук и ФД
669 мислења
Урологија
Урологија
2205 мислења
Ендокринологија
Ендокринологија
616 мислења
Нашите експерти
Корјаков Анатолиј Иванович
Терапевт, кардиолог, д-р
Корјаков Анатолиј Иванович
Хасанова Галина Николаевна
ДОКТОР ПО УЛТРАЗВУЧКА ДИЈАГНОЗА, д-р.
Хасанова Галина Николаевна
Давтјан Гарник Хенрикович
Вертебролог, ортопед, трауматолог, д-р.
Давтјан Гарник Хенрикович
Деикина Галина Ивановна
Рачен терапевт, остеопат
Деикина Галина Ивановна
Зачленете се
Известете за
4 коментари
Стар
Нови Популарно
Прегледи на интертекст
Прегледајте ги сите коментари
Олга
2 месеци

Интересен сајт.Јас често го користам пред да посетам лекар откако ги проучував резултатите од тестовите или симптомите на болеста.Повеќе ме радува достапноста на информации за проучување на придобивките и методите на користење на растенија или бобинки.

Ксенија
Пред 1 месец

Ваквите страници за здрав начин на живот стануваат се поактуелни.После Ковид, се повеќе размислував за проучување на симптомите на болестите и зајакнување на имунитетот.И напредував во тоа студирајќи диететика, психологија и гинекологија. Ги охрабрувам сите подобро да се запознаат себеси.

Свјатослав
19 дена пред

Интересен сајт. Само штета што не можете да креирате лична сметка